Om os

Til både-entuasiaster
YachtFocus.dk er en uafhængig hjemmeside med reklamer af nye og brugte både og yachts til salg.

Eksklusivt
Hvis du er interesseret i at investere i en yacht, vil du finde et bredt udvalg af både nybyggede og brugte yachts til salg på denne hjemmeside. Alle vil med garanti give dig en høj standard. Ved at gå for den gode Hollandske kvalitet, vil du og din familie, venner og forretningsforbindelser være sikre på at nyde både kvalitet, bekvemmelighed og nydelse ved en rigtig yacht livsstil.

YachtFocus.dk har hundredsvis af motoryacht og sejlyacht til salg, fra €600 op til €19.000.000. Disse motorbåde, sejlyachts og andre fartøjer tilbydes til dig fra forhandlere og skibsværfter som er hovedsageligt lokaliseret i Holland.

Hvad der gør en båd fra Holland unik, er i første omgang den kvalitet som den er bygget med. Hollandske yachts er virkelig designet og bygget, og de imponerende resultater vil måske endda overstige dine forventninger. En anden fordel er den Hollandske måde at gøre forretning på. Holde sin aftale – skiftlig eller mundtlig – er standarden i Holland. Hollandske skibsværfter leverer til tiden, eller endda før tid. Al udstyr som findes ombord vil fungere i henhold til aftalen, mens efter-salg service sikrer din fortsatte tilfredshed i mange år efter. Men ikke alle både som tilbydes på YachtFocus.dk, er fremstillet i Holland. Mange både kommer fra andre skibsværfter i Europa, og endda fra hele verdenen. Så vær venligst opmærksom på at brugte både som er til salg på YachtFocus.dk, måske ikke er bygget i Holland, eftersom der nogen gange også er reklamer fra internationale skibsværfter.

Reklamering på YachtFocus.dk
YachtFocus.dk indeholder en stor procentdel af de samlede antal både og yachts der er til salg fra Hollandske firmaer. Denne side er 100% uafhængig, der er ikke nogen organisation indenfor sejlindustrien som står bag, og denne side er kun tænkt som en reklame platform. Det er ikke kun Hollandske skibsværfter og Hollandske yacht forhandlere der kan reklamere her, men alle skibsværfter, importører og yacht forhandlere er velkomne her.

Hvis du er en del af en af ovenstående kategorier, kontakt os da venligst for vores priser. Det er også mulig med banner reklamer. Private ejere kan kontakte os på info@yachtfocus.com. Ejere af en Hollandsk bygget båd som er til salg af forhandler der ikke er Hollandsk, anbefales at kontakte en Hollandsk yacht forhandler. En liste med de mest velrenomerede firmaer er tilgængelig på denne side.

Klik her for at se alle både der er til salg.

E-mail info@yachtfocus.com for priser på reklamering.